top of page

Bedrijfsgeschiedenis

De beste op de markt

Collon bvba werd in 1991 opgericht door de heer Didier Collon, met als maatschappelijk doel sauzen, marinades en kant-en-klaarmaaltijden te vervaardigen, specerijen te verwerken, omhulsels te rangschikken, slagerij- en charcuterieartikelen te verkopen.

 

De heer Collon, voorheen gevestigd in de rue de technologies nr. 1 in Villers le bouiller, heeft geïnvesteerd in de wederopbouw van een meer dan twee keer zo groot gebouw aan de rue de l'entreprise nr. 5, nog steeds in Villers-le- Bouillet. Het doel van deze investering was een betere naleving van de hygiënenormen mogelijk te maken en uiteraard een aanzienlijke productiecapaciteit te bieden om aan het groeiende aanbod van onze klanten te voldoen.

Met meer dan 2000 m² grond, waarvan 90% bestemd is voor productie en opslag, is het bedrijf Collon een van de leiders in zijn activiteitsgebied.

Productaanbod

Het assortiment is gebaseerd op4 gezinnen:

 

1) Sauzen en marinades koud of warm gemaakt

2) Specerijen en kruidenmixen

3) Service producten

4) Het conditioneren van darmen

​

Een Collon-product wordt eerst gedefinieerd door een reeks productienormen en een specifiek controlesysteem.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
i138606-recette-de-la-marinade-barbecue-pour-poulet.jpeg
Épices indiennes

Samengevat...

Het hoofdkantoor : 5 Company Street, 4530 Villers-Le-Bouillet

Persoonlijk:15 personen

Wekelijkse opbrengst:22 ton

Klantenbestand :

- 60% winkels en industriële centra

- 30% filialen/leden van massadistributie

- 10% slagers 

Verspreidingsgebied: Bénélux, met overwicht in Wallonië 

bottom of page