Bedrijfsgeschiedenis
De beste op de markt
Collon bvba werd in 1991 opgericht door de heer Didier Collon, met als maatschappelijk doel sauzen, marinades en kant-en-klaarmaaltijden te vervaardigen, specerijen te verwerken, omhulsels te rangschikken, slagerij- en charcuterieartikelen te verkopen.
De heer Collon, voorheen gevestigd in de rue de technologies nr. 1 in Villers le bouiller, heeft geïnvesteerd in de wederopbouw van een meer dan twee keer zo groot gebouw aan de rue de l'entreprise nr. 5, nog steeds in Villers-le- Bouillet. Het doel van deze investering was een betere naleving van de hygiënenormen mogelijk te maken en uiteraard een aanzienlijke productiecapaciteit te bieden om aan het groeiende aanbod van onze klanten te voldoen.
Met meer dan 2000 m² grond, waarvan 90% bestemd is voor productie en opslag, is het bedrijf Collon een van de leiders in zijn activiteitsgebied.
Productaanbod
Het assortiment is gebaseerd op4 gezinnen:
1) Sauzen en marinades koud of warm gemaakt
2) Specerijen en kruidenmixen
3) Service producten
4) Het conditioneren van darmen
Een Collon-product wordt eerst gedefinieerd door een reeks productienormen en een specifiek controlesysteem.
Samengevat...
Het hoofdkantoor : 5 Company Street, 4530 Villers-Le-Bouillet
Persoonlijk:15 personen
Wekelijkse opbrengst:22 ton
Klantenbestand :
- 60% winkels en industriële centra
- 30% filialen/leden van massadistributie
- 10% slagers
Verspreidingsgebied: Bénélux, met overwicht in Wallonië